На нелегальній АЗС у Київській області продавали контрафактне пальне: подробиці

Які порушення знайшли на АЗС у Київській області

У Київській області детективи БЕБ припинили роботу нелегальної АЗС у Крюківщині - було демонтовано 2 модульні станції. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки.

“Детективи встановили факти продажу незаконно виготовленого пального на території Київської області. Нелегальна АЗС працювала у Крюківщині”, - йдеться у повідомленні.

У ході розслідування детективи провели обшуки та зафіксували порушення вимог законодавства України. У БЕБ уточнили, що станція працювала без ліцензії на роздрібну торгівлю пальним, сертифікатів якості на пальне та документів про його походження. Також на станції були відсутні реєстратори розрахункових операцій.

“За результатами обшуків детективи Бюро вилучили понад 6 тонн контрафактного дизеля та бензину, бензовоз із цистерною, який саме відвантажував пальне на нелегальній АЗС, 2 модульні станції для заправки автомобілів бензином, дизельним пальним та скрапленим газом”, - йдеться у повідомленні БЕБ.

Проводиться досудове розслідування за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України, встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у вересні у Києві на АЗС пострілом у голову невідомий вбив чоловіка. Відео моменту скоєння вбивства ширилося пабліками.

У поліції зазначили, що подія сталась вранці на автозаправній станції у Святошинському районі. Відомо, що до автомобіля чоловіка підійшов невідомий та здійснив постріл. Від вогнепального поранення водій загинув на місці події, а зловмисник втік.

Дізнатися про деталі події можна за посиланням.