“Ефективність” столичної влади в дії: у Києві потоп, вода “пішла” в метро

У Києві черговий потоп: де міські мережі не витримали “ефективного” управління

У столиці знову прорвало міські водопровідні мережі. Витік водопровідної мережі діаметром 500 мм стався на вулиці Юрія Іллєнка поруч зі станцією метро "Дорогожичі" у Шевченківському районі. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

У ПрАТ АК "Київводоканал" зазначили, що аварійна бригада локалізувала витік.

“На місці продовжує працювати ремонтна бригада для усунення аварійного пошкодження. Рух транспорту вулицею Юрія Іллєнка, біля станції метро "Дорогожичі", обмежено в обох напрямках”, - йдеться у повідомленні.

У КП “Київський метрополітен” повідомили, що через підтоплення підземного переходу станцію метро “Дорогожичі” закрили на вхід і вихід. Поїзди слідують повз станцію без зупинки.

Тролейбуси №№ 16, 35 об’їжджають ділянку з проривом сусідньою (до вул. Іллєнка) – вулицею Дорогожицькою.

Крім того, аварійна бригада "Київводоканалу" локалізувала пошкодження мережі, що сталося на вулиці Богдана Гаврилишина в Шевченківському районі.

А тим часом у місцевих пабліках повідомляли, що від ранку затопило підземний перехід станції метро “Дорогожичі”.

Станом на 14.10 станція метро "Дорогожичі" частково відновила свою роботу. Про це повідомили в КМДА. Станція працює лише на вихід. “Про відновлення роботи у звичайному режимі станції "Дорогожичі" повідомимо додатково”, - йдеться у повідомленні.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у Києві чоловік жорстоко поводився із собакою. Яке покарання йому загрожує, читайте детальніше за посиланням.