У Харкові визначилися з будинками, які потребують демонтажу (адреси)

Через обстріли багато будинків значно постраждало, особливо на Салтівці

Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 10 жовтня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які потребують проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Згідно з рішенням, частковий демонтаж проведуть у багатоквартирному будинку на вул. Наталії Ужвій, 96 (2-й під’їзд).

Крім того, до переліку об’єктів, які підлягають демонтажу, увійшли п’ять житлових багатоповерхівок: вул. Наталії Ужвій, 62 і 66, вул. Академіка Проскури 9-в, вул. Метробудівників, 8 і 10. Внаслідок обстрілів вони зазнали значних пошкоджень тримальних та огороджувальних конструкцій, ступінь та характер яких свідчать про небезпеку аварійного обвалення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Житло для мешканців Харківщини придбають за бюджетні кошти: хто перший у списку

Регіональна комісія ухвалила рішення щодо пропозицій до розподілу коштів державної субвенції для покращення умов життя дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Про це повідомила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська, інформує портал "Коментарі".

"Продовжуємо працювати над розбудовою та підтримкою сімейних форм виховання на Харківщині та покращенням умов життя дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Окрему увагу приділяємо створенню умов для повернення родин ДБСТ (дитячий будинок сімейного типу), які перебувають за межами Харківської області.

У ході сьогоднішнього засідання розглянули пропозиції щодо розподілу субвенції з державного бюджету у розмірі 12,6 мільйона гривень. Кошти будуть спрямовані на придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, які втратили свої оселі через військову агресію рф", — зазначила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська.