У Харкові чоловік на заправці здійснив підпал

Поліцейські затримали чоловіка, який здійснив підпал касової зони на АЗС у Шевченківському районі Харкова

46-річний порушник, перебуваючи в стані алкогольного спʼяніння, взяв зі стелажа вітрини магазину пляшку з легкозаймистою речовиною, облив касову зону та підпалив. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Зловмисник завдав збитків власнику заправки на суму близько 70 000 гривень.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Порушник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На комунальних підприємствах міста Харкова є незначний дефіцит кадрів. Про це сьогодні, 10 жовтня, повідомив міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

Водночас мер зазначив, що завдяки допомозі волонтерів та міжнародних організацій місту вдається оперативно усувати наслідки ворожих атак. "Я дуже вдячний усім працівникам наших комунальних служб, ДСНС, поліції та волонтерам, які миттєво реагують на всі виклики та дуже важко працюють. Певний дефіцит кадрів у нас є, адже йде війна, і багато працівників комунальних підприємств боронять нашу країну у складі Збройних Сил України. Але, попри це, ми справляємось", — повідомив Ігор Терехов.

Читайте також: Учора у Харкові близько 15:27 пролунали потужні вибухи. Перед цим у місті було оголошено "Повітряну тривогу". Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що за попередньою інформацією, удар було скоєно по району щільної житлової забудови. Пізніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив: "Окупанти вдарили по Харкову. Екстрені служби виїхали на огляд. Попередньо — приватний сектор. Інформації про потерпілих на цю хвилину не надходило".