На Харківщині стався потужний вибух: деталі

На Харківщині трактор підірвався на вибухонебезпечному предметі

Подія сталася сьогодні у полі поблизу села Червона Гірка Ізюмського району. Внаслідок детонації вибухівки пошкоджено скло кабіни та колеса. Водій не постраждав. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Деокуповані та прифронтові території України, на жаль, буквально “нашпиговані” ворожими вибухонебезпечними предметами. Тож рятувальники закликають громадян бути обережними. Якщо натрапили на підозрілий предмет:

Не підходьте!

Не чіпайте!

Телефонуйте 101!

І обов’язково розповідайте правила мінної безпеки дітям!

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині стався потужний вибух: є постраждалі

24 вересня близько 16:35 у полі поблизу с. Велика Комишуваха Ізюмського району під час виконання сільськогосподарських робіт на вибуховому пристрої підірвався трактор. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

19-річний водій отримав тілесні ушкодження у вигляді опіків, його ушпиталено. За процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Читайте також: У столиці пролунало декілька вибухів, в тому числі, до оголошення повітряної тривоги. У КМВА спростували інформацію про вибухи:

"Щодо інформації про вибухи в Києві, яка шириться в засобах масової інформації. Перед та під час повітряної тривоги сили та засоби ППО столиці не працювали. По території Києва ракетне озброєння ворога не застосовувалося. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації. Не панікуйте і не піддавайтеся на маніпуляції. Повітряна тривога триває. Перебувайте в укриттях до відбою". У моніторингових каналах зазначається, що звуки, схожі на вибухи на Київщині та Житомирщині, — це "Кинжали" входили в нижні шари атмосфери.