Головна Новини Регіони Харків Авіабомбу скинули окупанти біля підземної школи у Харкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіабомбу скинули окупанти біля підземної школи у Харкові

КАБ ударив біля підземної школи в Харкові

сьогодні, 11:58 comments1839
Поділіться публікацією:

Одна з російських авіабомб близько п’ятої ранку прилетіла по території, де знаходиться підземна школа в Харкові. Про це в етері національного телемарафону "Єдині новини" повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Авіабомбу скинули окупанти біля підземної школи у Харкові

Ігор Терехов. Фото: скріншот з відео телемарафону

“Один КАБ був направлений і розірвався біля школи, біля дитячого садочку, там жодного військового об’єкта зовсім немає. Там у нас організована підземна школа для школярів і дійсно це справжній тероризм, який здійснює РФ проти харків’ян“, – заявив Терехов.

Авіабомбу скинули окупанти біля підземної школи у Харкові - фото 2
Авіабомбу скинули окупанти біля підземної школи у Харкові - фото 3

Фото: Володимир Тимошко/Facebook

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вночі обстріляли Харків: де сталися "прильоти"

Сьогодні вночі та близько 5 ранку ворожі війська завдали авіаційних ударів по Харкову. За даними міського голови Харкова Ігоря Терехова, нічні удари прийшлися по лісосмузі Шевченківського району. Тип ракет, якими били по Харкову, встановлюється. На місці "прильотів" почалася пожежа.

"Постраждали житлові будинки, що знаходяться неподалік від епіцентрів вибухів – вибиті шибки. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Обстеження місць ракетних ударів триває", – повідомив Терехов.

Близько п’ятої ранку ворог знову завдав ударів по місту. На цей раз попередньо трьома КАБами.

"Один з прильотів між школою та дитсадком в Індустраільному районі. Інформації про постраждалих на дану хвилину немає. Другий приліт КАБу прийшовся біля депо в Салтівському районі міста. Як і в першому випадку, вибиті вікна в будинках. Постраждалих немає. Обстеження місця удару триває. Третій КАБ впав у передмісті", – написав мер Харкова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини