Жорстоке вбивство на Одещині: підліток позбавив життя 7-річну сестру та мати

Справу щодо вбивства, що сталося на Одещині, передано до суду

16-річний хлопець з Подільського району обвинувачується у позбавленні життя своєї матері та молодшої сестри. Слідство висунуло йому звинувачення за двома статтями Кримінального кодексу України, що передбачають серйозні наслідки. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Як стало відомо, 6 квітня 11-річний мешканець Ананїва, повернувшись додому, виявив свою матір без ознак життя через вікно та повідомив про це поліцію. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили тіла 38-річної жінки та її 7-річної доньки в різних кімнатах з ножовими пораненнями, що, за висновками експертів, призвели до їхньої смерті.

В ході розслідування поліцейські швидко з’ясували, що до злочину причетний 16-річний син загиблої. Хлопця було знайдено на вулиці міста. Установлено, що перед трагедією між ним і матір’ю відбувся конфлікт. Під час спалаху гніву, підліток, перебуваючи під впливом алкоголю та наркотиків, неодноразово вдарив матір ножем. Згодом, усвідомивши, що його 7-річна сестра може все розповісти, скоїв злочин і проти неї.


З місця трагедії поліцейські вилучили ножі, біоматеріали та інші важливі докази. Криміналісти, використовуючи мобільну ДНК-лабораторію, провели експертизу зразків, що підтвердила причетність підозрюваного до злочину.

На основі зібраних доказів слідство, під керівництвом Одеської обласної прокуратури, висунуло юнакові обвинувачення у вбивстві двох осіб, у тому числі малолітньої дитини, та нарузі над тілом. Ці злочини кваліфікуються за статтями 115 та 297 Кримінального кодексу України.

На цей момент обвинувачений перебуває в слідчому ізоляторі, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене хлопцю загрожує до 15 років позбавлення волі. Досудове слідство завершено, і справа вже передана до суду для розгляду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чоловік вчинив стрілянину в магазині на Київщині. Інцидент трапився 22 вересня в Обухівському районі Києва. За інформацією поліції, невідомий чоловік зайшов у магазин в Обухівському районі та розпочав хаотичну стрілянину. Внаслідок його дій було поранено продавчиню і власника закладу. Після нападу невідомий втік.