Окупанти обстріляли Одещину: багато загиблих та поранених (ОНОВЛЕНО)

«Шахеди» атакували Одеську область сьогодні вночі

Сьогодні під ранок ворог вдався до масштабного терору Ізмаїлу. Росіяни запустили ударні безпілотники по півдню Одеської області. Робота сил протиповітряної оборони тривала довго і напружено. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.

На жаль, внаслідок атаки загинуло три людини: дві жінки 1934 та 1955 років народження та 73-літній чоловік. Постраждало 11 людей, серед яких одна дитина.

"Пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки, надвірні споруди, будівлі, автівки. Внаслідок атаки спалахнуло декілька пожеж, які оперативно ліквідували наші вогнеборці. Правоохоронці фіксують наслідки терористичного акту росіян. Людям надається вся необхідна допомога", – зазначає голова ОВА.


ОНОВЛЕНО: За даними Одеської обласної прокуратури, 27 вересня вночі збройні сили рф здійснили масовану атаку БпЛА на Подунав'я Одещини.

Наразі відомо про 3 загиблих та 14 постраждалих, серед них троє дітей: двоє хлопчиків 3 і 13 років та 14-річна дівчинка. Інформація щодо інших постраждалих уточнюється.

Пошкоджень зазнала цивільна інфраструктура: приватні та багатоквартирні будинки, господарчі споруди, автотранспорт.

Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. На місцях подій працюють прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями, які фіксують наслідки обстрілу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вдарили балістикою по Дніпру: наслідки

Сьогодні вночі о 00:28 у Дніпрі пролунав потужний вибух. За мить до цього у Повітряних Силах ЗСУ повідомили про загрозу для міста. У моніторингових каналах повідомлялося про загрозу балістики з Криму, попередньо, ворог вдарив по місту "Іскандером".

Повідомлялося, що у багатьох в місті вилетіли вікна від вибухової хвилі, а також на місці удару було видно сильну пожежу та задимлення. Вже вранці начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що нічний удар окупантів прийшлося по промисловому об’єкту в місті. Деталі атаки – за посиланням.

Читайте також: 26 вересня о 16:40 ворожа авіація здійснила бомбовий удар по Харкову. Один із КАБів влучив на територію приватного сектору в Київському районі. Постраждали 5 осіб, пошкоджено 2 житлові будівлі та господарську споруду.

За даними обласного главку ДСНС, пожежа охопила 60 кв.м. будівлі та 50 кв.м. сухої рослинності. Друге влучання зафіксовано в лісосмузі, де горіла лісова підстилка на площі 1 га. Для ліквідації наслідків залучалися 5 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС. Пошкоджено щонайменше 10 домоволодінь та авто. За попередніми даними облпрокуратури, атака по Харкову була завдана ФАБ-250 з УМПК. Фото – за посиланням.