В Києві анонсували відключення газу: адреси

Мешканці якого району Києва залишаться без газу

В одному з районів Києва відключатимуть газ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ “Київгаз”.

“До уваги мешканців Шевченківського району. У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на підземному газопроводі, 8 жовтня з 9:00 по 18:00 розподіл газу буде тимчасово припинено по вул. Велика Житомирська, зокрема до будинків № 32, 34, 38, 38Б, 40”, - попередили в компанії.

Споживачів, які проживають за вказаними адресами, просять перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.

“Відновлення газорозподілу буде здійснюватися за умови відсутності порушень Правил безпеки систем газопостачання. Просимо надати представникам АТ “Київгаз” безперешкодний доступ до всіх газифікованих приміщень будинків”, - звернулися у компанії до киян.

Також споживачам нагадали, що у разі виникнення питань можна звертатися до компанії:

  • через особисті повідомлення на сторінках "Київгазу" Facebook,

  • через онлайн-підтримку в Telegram,

  • за номерами телефонів контакт-центру: (044) 495-04-04 або (097) 495-11-04

  • через електронну пошту contact@kyivgaz.ua

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна на порозі дуже складної зими. Експерти та чиновники прогнозують дефіцит електроенергії через руйнування та пошкодження об'єктів енергосистеми. Однак до графіків відключень світла можуть додатися і графіки відключень газу.

Ситуація з газом, за словами Юрія Корольчука, може бути кращою, однак відключення можливі. Це буде додатковим навантаженням на всі системи — і в електроенергетиці, і в газопостачанні — на трансформаторі, на підстанції, на газорозподільні станції.