У Києві з’явився мурал, присвячений ГУР

«Навіть якщо буде буря і град, ми все одно будемо тут рости» — у Києві з’явився новий мурал, присвячений розвідникам

Стінопис у столиці, присвячений Головному управлінню розвідки Міноборони України, створили сестри Ніколь та Мішель Фельдман. Роботами художниць, лауреаток міжнародних мистецьких нагород прикрашено багато споруд у різних містах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ГУР МОУ.

Ідея муралу — зобразити подвиг бійців ГУР, які ризикують і завжди йдуть уперед.

Авторки розповіли, що вирішили створити цю роботу як данину поваги українським розвідникам: тим, які сьогодні б’ються за українську незалежність, і тим, хто повернувся з поля бою на щиті.

Як пояснили художниці, обірвані пелюстки на деяких ромашках символізують втрати нашого війська, але українське поле все одно залишається живим і життєдайним.

"Ми заряджаємося від того поля, на якому виросли. Навіть якщо буде буря і град, ми все одно будемо тут рости, тому що є люди, які не бояться дивитися за обрій", ― сказала Мішель Фельдман.

Мурал можна побачити на стіні будинку за адресою: вул. Введенська, 6.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Розвідники знищили ворожий літак Ту-134 (ВІДЕО)

У ніч з 12 на 13 жовтня 2024 року в росії згорів літак Ту-134, що належав до 117-го військово-транспортного авіаполку збройних сил держави-агресора. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України зранку 14 жовтня, інформує портал "Коментарі".

Нищівна пожежа спалахнула на російському військовому аеродромі “орєнбурґ-2”, де базувався Ту-134. Такі радянські борти використовуються, зокрема, для транспортування керівного складу міністерства оборони рф. "ГУР МО України нагадує ― кожен злочин проти українського народу матиме належну відплату", – зазначили у розвідці.