У Києві обікрали автомобіль військового (ФОТО)

Яке покарання загрожує зловмиснику за крадіжку з автомобіля військового в Києві

Столичні правоохоронці затримали зловмисника, який, ймовірно, обікрав автомобіль військового. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Києва.

Крадіжка трапилася днями вночі в одному з дворів багатоповерхівок Святошинського району. За даними поліції, невідомий розбив вікно у дверях військового пікапу та вкрав з нього РЕБ, тактичне спорядження та інші речі, які належать військовому ЗСУ.

Злочинець діяв під час комендантської години.

Отримавши повідомлення про крадіжку, поліцейські обстежили прилеглу територію біля місця скоєння злочину, опрацювали записи з камер відеонагляду, опитали свідків та встановили, що до крадіжки причетний 40-річний місцевий мешканець. Він раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Правоохоронці затримали зловмисника, а під час обшуку за місцем його мешкання вилучили всі викрадені речі, які повернули власнику.



Слідчі, за процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років”. - повідомили у поліції.

На час досудового розслідування, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 300 тисяч гривень.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що думають військові про справедливу мобілізацію.