Шокуючий злочин у Києві: дівчину зґвалтували у переході (ФОТО)

Яке покарання загрожує зловмиснику

У столиці викрили зухвалий злочин - чоловік, погрожуючи лезом канцелярського ножа, пограбував та зґвалтував киянку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва.

У поліції зазначили, що у підземному переході зловмисник напав на дівчину та, погрожуючи лезом канцелярського ножа, відібрав 4000 грн. Після пограбування чоловік зґвалтував потерпілу.

Потерпіла звернулася до Голосіївського управління поліції, вона повідомила, що злочин стався, коли вона поверталася з роботи. Дівчина зайшла до пішохідного переходу, де до неї ззаду підійшов незнайомий чоловік та, приставивши до шиї лезо, пограбував та зґвалтував її.

Начальник Голосіївського управління поліції полковник поліції Араік Кочкадамян повідомив, що правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника та його місцеперебування. Того ж дня його затримали за місцем проживання у столиці. Зловмисником виявився 37-річний місцевий мешканець. Він раніше вже притягувався до відповідальності за вчинення аналогічних злочинів на території Донецької області.

У поліції повідомили, що зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 152 Кримінального Кодексу України - зґвалтування та за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України - розбій, вчинений в умовах воєнного стану. На момент проведення слідства фігурант перебуватиме за ґратами.

За вчинене йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про стрілянину в магазині на Київщині.