Київський ТЦК замовив ремонт на понад 5 млн грн: що планують ремонтувати

Їдальню планують відремонтувати до кінця року

У столиці планують провести ремонт у Київському ТЦК та СП. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Тендер на капітальний ремонт зали для прийому їжі їдальні Збірного пункту Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки оголосив Київський міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Очікувана вартість становила 5 389 124,79 грн. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг визначено до 31 грудня 2024 року.

Ремонт передбачає 88 видів робіт – від відбивання штукатурки до встановлення трубопроводу водопостачання, вентиляції, світильників, нових сталевих опалювальних радіаторів та перегородок. Також за ці кошти планують встановити підвісну стелю, встановити розетки та світильники.

Аукціон провели 9 жовтня. На торги “прийшли” дві компанії.




Переможцем визначили ТОВ "БК БУД ПЛЮС" #43500029 з пропозицією 5 050 525,15 грн з ПДВ.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що російська пропаганда майже щодня поширює різноманітні фейки щодо ситуації в Україні. “Робота” ведеться як в українському, так і в міжнародному інформаційному просторі. Одним з таких фейків є інформація про посилення лав ТЦК та СП іноземними військовими.

“Ворожа пропаганда поширює фейкове відео від імені платформи UNITED24 з твердженням, нібито Україна у грудні 2024 року планує залучити до роботи у ТЦК та СП польських військових”, — повідомляють у Центрі.

Детальніше про нові вигадки росіян читайте за посиланням.