Депутат Київради дав цинічну пораду киянам щодо якості комунальних послуг

Депутат Олег Костюшко переконаний, що кияни багато хочуть за маленькі гроші

Мешканцям столиці потрібно знизити свої очікування високої якості комунальних послуг під час війни. Таку цинічну пораду дав депутат Київради від фракції “Удар” Олег Костюшко, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію “Київ24”.

Столичний депутат зазначив, що мешканцям столиці не треба сьогодні оцінювати якість надання послуг, “міряти з градусником воду або вимірювати тиск”. За його словами, потрібно зрозуміти, що 99% труб теплопостачання пройшли випробування і все працює в штатному режимі.

Олег Костюшко порадив киянам знизити свою примху до так званого високого комфорту за маленькі гроші.

“Більшість киян, або якась кількість, поїхала за кордон і знає, скільки саме коштує квартирна плата такої самої квартири десь у Польщі, в Румунії чи у Чехії. І якщо порівняти ціну та якість, то, м’яко кажучи, киянам гріх скаржитись в цьому питання”, - зазначив депутат.

За його словами, влада не очікує погіршення якості комунальних послуг в умовах війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві триває підготовка до опалювального сезону і цього року його планують розпочати за графіком з 15 жовтня. При цьому будуть орієнтуватися на температуру зовнішнього повітря і почнуть опалювальний сезон, коли середньодобова температура повітря протягом трьох діб не перевищуватиме 8 градусів тепла.

Нагадаємо, що попри активну підготовку до опалювального сезону не всі будинки отримали відповідні акти. Які багатоквартирні будинки юридично не готові до підключення тепла, читайте за посиланням.