Удар по Харківщині: поранено троє поліцейських, один "важкий"

Сьогодні зранку окупанти здійснили обстріл касетними боєприпасами по селищу

Сьогодні близько 08:15 російські війська завдали ударів, по Старому Салтову — троє поліцейських поранені, сказав в етері Суспільного начальник обласного главку поліції Володимир Тимошко, інформує портал "Коментарі".

За його словами, один поліцейський перебуває у тяжкому стані, інші — у легкому та середньому. Також пошкоджено службовий автомобіль. Попередньо, окупанти завдали ударів касетними боєприпасами з "Торнадо-С".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

17 людей постраждали внаслідок атаки росіян по середмістю Запоріжжя. Четверо з них — госпіталізовані. Така уточнена інформація на цей час. У лікарні в стані середньої тяжкості знаходяться чотири жінки. Інші постраждалі лікуються вдома.

Пошкоджені 13 багатоповерхівок, навчальні заклади, приватне майно, автівки, гаражі та приватні будинки. Ворог атакував вночі – наніс щонайменше сім авіаційних ударів по Запоріжжю та Запорізькому району. Наразі на місцях влучань продовжують роботу рятувальники, комунальні служби та волонтери. Розгорнуті Пункти Незламності, де всі, хто потребує можуть отримати інформацію і допомогу. Жахливі фото – за посиланням.

Читайте також: Сьогодні у Кривому Розі оголошено день жалоби за загиблими внаслідок ракетної атаки ворога 21 вересня. Внаслідок атаки загинули 12-річний Максим Шаульський та його бабуся Валентина.

"Знайомі кажуть, що понад усе хлопчик мріяв знову обійняти свого брата Микиту, який зараз перебуває в російському полоні. Він обороняв Маріуполь і досі перебуває у неволі", – повідомили у міськраді Маріуполя.