У Харкові збільшилася кількість загиблих внаслідок обстрілу

Рятувальники виявили під завалами тіло жінки

Під завалами будинку у Київському районі Харкова, зруйнованому вчора російським агресором, знайдено тіло загиблої жінки. Зараз його дістають рятувальники. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Рятувальники знайшли під завалами девʼятиповерхового житлового будинку, куди 24 вересня влучив ФАБ-500 з УМПК, тіло загиблої жінки. Триває деблокування.

Кількість загиблих внаслідок ворожих авіаударів по Харкову зросла до чотирьох людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

24 вересня з 15:20 по 15:40 збройні сили рф завдали масовані удари з тактичної авіації по Харкову. У Київському районі міста авіаційний боєприпас влучив у девʼятиповерховий житловий будинок. Загинула жінка, ще 20 людей отримали травми різного ступеня тяжкості.

У Київському районі правоохоронці виявили ще одне влучання по відкритій земельній ділянці.

Немишлянський район: зафіксовано влучання авіабомби по цеху хлібозаводу. Загинула жінка, ще 8 людей отримали поранення. Всі постраждалі — співробітники підприємства.

У Салтівському районі авіабомба влучила поблизу будинків та дитячого майданчика. Одна жінка загинула, ще двоє людей отримали поранення. Також у цьому районі зафіксовано ще одне влучання по відкритій ділянці: поранено чоловіка.

Також у Шевченківському районі міста авіабомба влучила у лісосмугу. За попередніми даними, по Харкову було завдано шість ударів ФАБ-250/500 з УМПК.