У Харкові вибухи: окупанти атакували місто авіабомбами (ОНОВЛЕНО)

Ігор Терехов попередив про можливі повторні пуски КАБів

Російські війська обстріляли Харків КАБами - у місті пролунали вибухи. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію харківського міського голови Ігоря Терехова.

“У місті чутно звуки вибухів - окупанти атакують Харків керованими авіаційними бомбами. Будьте обережні. Можливі повторні пуски”, - попередив Ігор Терехов.

У Повітряних силах ЗС України також попереджали про пуски керованих авіаційних бомб тактичною авіацією у Харківській та Донецькій областях.

Ігор Терехов повідомив, що на місці одного з “прильоті” у Холодногірському районі пожежа. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Ще є інформація про ворожий удар по Салтівському району.


“Ще є приліт у Київському районі поряд з навчальним закладом. У житлових будинках навколо частково повилітали шибки. Інформація про постраждалих уточнюється”, - написав Терехов.


Нагадаємо, що ворожі війська щодня обстрілюють Харківську область. Керованими авіаційними бомбами атакують Харків. Так, 20 жовтня ввечері окупанти скинули керовані авіаційні бомби на місто. За даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, “прильоти” були у декількох районах.

"Київський район. Пошкоджено АЗС, СТО, приватні будинки та лінії високовольтних передач. Основʼянський район. Є пошкодження багатоквартирних та приватних будинків, гаражів. Вже маємо інформацію про девʼятьох поранених", – написав Терехов. За даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, частина Харкова внаслідок ударів окупантів без електропостачання.

Начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко назвав дії ворога терором харків’ян з боку Росії: "Тактична авіація росіян заходила для ударів з боку Бєлгорода, керовані авіабомби "розкидало" по місту хаотично, що вказує не на цілеспрямований удар по військових об’єктах, а на тероризм місцевого населення".

Детальніше про наслідки ворожих ударів по Харкову читайте за посиланням.