У Харкові пролунали вибухи: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Ворожі війська завдали ударів КАБами по Харкову

Російські війська обстріляли Харків - застосували керовані авіабомби. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

“У Харкові чутно вибухи. Ворог атакує місто КАБами - будьте обережні! Можливі повторні пуски”, - написав Ігор Терехов.

За його словами, попередньо, під ударом був самий центр Харкова. “На місці прильоту пожежа та задимлення. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється”, - зазначив мер Харкова.

Терехов повідомив, що внаслідок обстрілу є поранені. Станом на 21:23 мер Харкова повідомив про пʼятьох постраждалих.

За даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, внаслідок обстрілу центральної частини міста пошкоджена будівля медичного закладу та адміністративні установи.

“Відомо про шість постраждалих. Огляд місця влучання триває. Інформація оновлюється”, - зазначив він.

Олег Синєгубов уточнив, що близько 21:00 ворог завдав ударів керованими авіабомбами по центральній частині міста та по відкритій території. Інші локації прильотів ще встановлюються.

“Влучання зафіксовано в адміністративну будівлю. Зруйновано кілька поверхів. Загалом маємо сотні пошкоджених вікон в адмінбудівлях, обласній лікарні та житлових будинках. Відомо про 6 постраждалих — вони у легкому та середньому станах. Важких немає”, - зазначив він.

За попередніми даними правоохоронців, окупанти вдарили ФАБ-500.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що за минулу ніч у Харкові обстріли спричинили сотні пошкоджених будинків і близько тисячі вибитих вікон. Комунальники міста першочергово закривали контури будівель.