У Харкові пролунали вибухи: що відомо

Де у Харкові сталися “прильоти”

Харків майже під постійним обстрілом російських військових. У місті знову пролунали вибухи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Харківської міської ради Ігоря Терехова.

“У Харкові чутно вибухи. Будьте обережні!”, - повідомив очільник міста.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що окупанти завдають ракетних ударів.

Пізніше Ігор Терехов уточнив, що попередньо удар прийшовся по близькому передмістю.

“Будьте обережні і за можливості в укриттях - ворог може повторити пуски КАБів”, - попередив Ігор Терехов.

У Повітряних силах ЗС України попередили про застосування ворожими військами КАБів на Харківщині.

Нагадаємо, що окупанти 20 вересня завдали ударів по Харкову. У місті пролунало декілька вибухів, після того, як Повітряні Сили ЗСУ повідомили про керовані авіаційні бомби у напрямку Харкова. Детальніше про наслідки прильотів у Харкові читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупанти вперше вдарили КАБами по Запоріжжю. 13 людей отримали поранення внаслідок російських атак по Запоріжжю: 7 жінок, 5 чоловіків та 15-річний хлопець.

За даними ДСНС України, 22 вересня близько 23 години ворог здійснив авіаудари по обласному центру. Рятувальники провели евакуацію жителів пошкоджених багатоквартирних будинків. Одну жінку деблокували із власної квартири. Вогнеборці ліквідували загоряння автомобіля та балкону однієї із квартир на загальній площі 10 кв.м. Проводились аварійні роботи з розбирання зруйнованих конструкцій входу до квартир.