У Харкові після обстрілу у лікарні опинилося 17 людей: є у важкому стані

Сьогодні окупанти завдали ударів по Індустріальному району міста

Внаслідок двох ударів по Індустріальному району Харкова 28 людей постраждали. Із них 17 осіб госпіталізовані, зокрема 16-річний хлопець — наймолодший потерпілий. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Троє постраждалих госпіталізовані у важкому стані. Шістнадцять у середньому, інші — у легкому.

Триває ліквідація наслідків прильоту. Інформація оновлюється.

За добу ворог застосував проти беззбройних жителів Харківщини 7 керованих авіабомб, 2 БПЛА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти завдали удару по Харкову: що відомо

У Харкові близько 10:37 стався вибух. Повітряні Сили ЗС України про швидкісні цілі чи КАБ не повідомляли, про небезпеку оголошено не було.

Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що в одному з районів міста стався "приліт".

"Попередня інформація: маємо приліт ракети по місту Харкову. Даних щодо постраждалих та руйнувань наразі немає. Інформація уточнюється", – написав мер.

У моніторингових каналах повідомляють, що засічки цілі не було, тому, вірогідно, ракета прилетіла з сусідньої Білгородської області рф.

За даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, зафіксоване влучання ворожого КАБу в Індустріальному районі Харкова.

За попередньою інформацію, пошкоджене цивільне виробництво.

Олег Синєгубов об 11:15: "Кількість постраждалих збільшилася до шести людей, один - у важкому стані. Є руйнування інфраструктури. Тип озброєння, з якого вдарили окупанти, встановлюється".

Ігор Терехов об 11:24: "Кількість постраждалих від ворожого обстрілу цивільного підприємства зросла до 11. Один з них у важкому стані. Всього шпиталізовані троє".

За даними Олега Синєгубова, серед постраждалих - дитина 16 років.

Деталі обстрілу міста – за посиланням.