У Харкові перекриють популярний міст: що сталося

З наступного місяця міст буде закрито на ремонт

Підвісний міст у сквері "Стрілка" в Харкові буде закритий для руху пішоходів з 1 жовтня. Як повідомили в СКП "Харківзеленбуд", там розпочнуться роботи з поточного ремонту.

"Насамперед це стосується безпеки людей, які там ходять. Металеві елементи підвісної конструкції потребують ремонту: видалення іржі та корозії, укріплення опор, фарбування", - повідомили на підприємстві.

Крім того, фахівці полагодять пішохідне покриття, зокрема, замінять дерев’яні дошки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ресторани, перукарні та кав’ярні можуть отримати ваучери на ремонт після обстрілів

У Харкові підприємцям, чиє майно постраждало через обстріли, дають можливість відновити приміщення. Ваучери можна використати для косметичного ремонту приміщень, які постраждали внаслідок російських обстрілів. Про це повідомляє Kharkiv Business Hub, інформує портал "Коментарі".

Для участі у програмі необхідно заповнити гугл-форму за посиланням.

За яких умов можна отримати ваучер на відновлення – читайте за посиланням.

Читайте також: Схвалено обов’язкову евакуацію у примусовий спосіб 269 дітей з їхніми родинами із 29 населених пунктів Куп’янського району Харківської області. Для здійснення евакуації з Харківщини буде розгорнуто збірний і приймальний пункти евакуації. Водночас охочі евакуюватися із прифронтових територій можуть телефонувати за номером гарячої лінії Харківської ОВА: 0 800 339 291.