У Харкові на ремонт мосту закоханих витратять мільйони гривень: що планують зробити

Що планують відремонтувати у Харкові

У Харкові планують відремонтувати міст закоханих - планують витратити понад 5 млн грн. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центру.

Закупівлю вартістю 5,28 млн грн оголосило комунальне підприємство “Харківзеленбуд”. Замовили поточний ремонт металевих елементів пішохідного мосту через річку Харків по Нетіченській набережній у сквері “Стрілка”.

“Аукціон відбудеться 23 вересня, а роботи з ремонту мають завершити до кінця року. Під час ремонту планують пофарбувати сталеві балки та труби мосту, зробити обрамлення бетонних східців, влаштувати дощаті покриття, облицювати стіни гранітними плитами”, - повідомили у ХАЦ.

У липні цього року замовляли проєкт щодо цих ремонтних робіт вартістю 51 тис. грн.

У 2021 році був укладений договір на капітальний ремонт цього мосту вартістю 3 млн грн, але він був розірваний: строки ремонту були зазначені до кінця 2022 року, а у зв’язку з повномасштабним російським вторгненням ремонт був неможливий.

У 2019 році за 7,1 млн грн зробили підсвітку для цього мосту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області закупили бензин та дизельне пальне за завищеними цінами.

28 травня 2024 року управління поліції охорони у Харківській області уклало з ТОВ “Інкам Фінанс” два договори на загальну суму у 26,92 млн грн. Йшлося про поставки бензину та дизельного пального.

Відповідно до умов, товариство має поставити до кінця року 269 000 літрів бензину А-95 та 186 000 літрів дизпалива. Скільки переплатили на пальному у Харкові читайте за посиланням.