Що робиться у Харкові після "прильотів"

Мер Харкова повідомив про продовження відновлювальних робіт в місті

За ніч у Харкові обстріли спричинили сотні пошкоджених будинків і близько тисячі вибитих вікон. Наразі комунальники міста першочергово закривають контури будівель, зважаючи на погодні умови. Наступним кроком буде ремонт дахів.

Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

"Окрему увагу приділяємо дев'ятиповерхівці в Холодногірському районі, куди було пряме влучання авіабомби. Там паралельно з закриттям вікон триває розбирання завалів та ремонт інженерних мереж. До кінця дня плануємо повернути мешканцям усі комунальні послуги.

У кожному районі розгорнуті мобільні ЦНАПи для допомоги з реєстрацією на програму компенсацій "єВідновлення". Поки що ж, за бажання, потерпілі мають змогу безкоштовно проживати в міських гуртожитках", – зазначив мер.

Він також повідомив, що ведеться робота над тим, щоб люди могли отримати прямі грошові виплати від міжнародних фондів.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Учора близько 20:35 у Харкові пролунали потужні вибухи. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про влучання КАБ у трьох районах міста – Шевченківському, Київському та Салтівському.

"У Салтівському районі внаслідок "прильоту" пошкоджено приватний будинок, постраждала жінка. У Шевченківському районі на дану хвилину також одна постраждала жінка. У Шевченківському районі, внаслідок удару КАБом, зруйновано приватний будинок. Двоє постраждалих госпіталізовані. Огляд місць прильотів триває", – написав Терехов.

Вже о 2 годині ночі у місті пролунала повторна серія вибухів. На цей раз "прильоти" сталися у Холодногірському районі міста. Деталі – за посиланням.