Окупанти завдали удару по Харкову: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Мер Харкова повідомив про «прильот»

У Харкові близько 10:37 стався вибух. Повітряні Сили ЗС України про швидкісні цілі чи КАБ не повідомляли, про небезпеку оголошено не було.

Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що в одному з районів міста стався "приліт".

"Попередня інформація: маємо приліт ракети по місту Харкову. Даних щодо постраждалих та руйнувань наразі немає. Інформація уточнюється", – написав мер.

У моніторингових каналах повідомляють, що засічки цілі не було, тому, вірогідно, ракета прилетіла з сусідньої Білгородської області рф.

За даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, зафіксоване влучання ворожого КАБу в Індустріальному районі Харкова.

За попередньою інформацію, пошкоджене цивільне виробництво. Дані перевіряються.

Олег Синєгубов об 11:08: "За попередніми даними медиків екстреної допомоги, є поранені цивільні.

Щонайменше 5 людей зазнали поранень".

Олег Синєгубов об 11:15: "Кількість постраждалих збільшилася до шести людей, один - у важкому стані. Є руйнування інфраструктури. Тип озброєння, з якого вдарили окупанти, встановлюється".

Ігор Терехов об 11:16: "Приліт був не один, а кілька, тип зброї, якою були завдані удари по цивільному підприємству, встановлюється. На місці масштабна пожежа та шестеро постраждалих".

Ігор Терехов об 11:20: "Під завалами на місці удару знаходяться мінімум двоє людей. Рятівники роблять все для допомоги їм".

Ігор Терехов об 11:24: "Кількість постраждалих від ворожого обстрілу цивільного підприємства зросла до 11. Один з них у важкому стані. Всього шпиталізовані троє".

За даними Олега Синєгубова, серед постраждалих - дитина 16 років.

Ігор Терехов об 11:54: "Вже 16 постраждалих".

Олег Синєгубов о 12:15: "На цю хвилину шпиталізовані сім людей. Іншим постраждалим внаслідок удару по Харкову надали медичну допомогу на місці".

Інформація оновлюється.