Окупанти вдарили КАБами по Харкову: що відомо про “прильоти” (ОНОВЛЕНО)

Наслідки обстрілу Харкова

У Харкові пролунали вибухи - ворожі війська обстріляли місто КАБами. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківського міського голову Ігоря Терехова.

Близько 17:00 він повідомив, що за попередньою інформацією удар КАБу прийшовся по багатоповерхівці в Київському районі.

Спочатку мер міста повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу є один загиблий, згодом повідомив про двох загиблих внаслідок удару.

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов підтвердив, що внаслідок обстрілу дві людини загинули. “Є поранені. Екстрені служби працюють на місці влучання”, - зазначив начальник ХОВА.

За даними місцевих пабліків, у місті продовжують лунати вибухи, а на місці удару здіймається дим.

Про загрозу застосування КАБів повідомили у Повітряних силах ЗС України. Повідомляється, що керовані авіабомби ворог застосовую для обстрілу Харкова та Харківської області.

За даними Ігоря Терехова, внаслідок обстрілу дві людини загинули, що троє осіб отримали поранення. Також у результаті удару пошкоджено 15 багатоквартирних житлових будинків у Салтівському районі.

“На місці працюють усі відповідні служби та волонтери. Вже сьогодні ввечері почнемо закривати вікна. А завтра зранку на місці розпочне працювати ЦНАП, де люди зможуть отримати допомогу в оформленні документів на Є-Відновлення”, - зазначив Ігор Терехов.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у Харкові близько 10:37 стався вибух. Повітряні Сили ЗС України про швидкісні цілі чи КАБ не повідомляли, про небезпеку оголошено не було.

Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що в одному з районів міста стався "приліт". "Попередня інформація: маємо приліт ракети по місту Харкову. Даних щодо постраждалих та руйнувань наразі немає. Інформація уточнюється", – написав мер.

Детальніше про наслідки ранкового удару по Харкову читайте за посиланням.