Окупанти обстрілюють Харків: що відомо

У Харкові лунають потужні вибухи

У Харкові пролунали вибухи після оголошення повітряної тривоги та повідомлень про запуски КАБів на місто.

Міський голова Харкова Ігор Терехов та очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомили, що місто знаходиться під атакою окупантів та закликали усіх перебувати в укриттях.

Олег Синєгубов о 16:56: "Окупанти вдарили КАБом по приватному житловому будинку у Харкові. На цю хвилину - без постраждалих".

Олег Синєгубов о 17:05: "Ворог вдарив трьома КАБами. Ще два удари, попередньо, - в лісовому масиві. Огляд триває. Без постраждалих".

Олег Синєгубов о 17:10: "Один з КАБів влучив у землю, пошкоджено два приватні будинки та господарчу споруду. Горить дах будинку. Інформація про постраждалих не надходила".

Ігор Терехов о 17:16: "Маємо попередню інформацію про трьох постраждалих внаслідок прильотів по Харкову. Всі троє з осколковими пораненнями".

ОНОВЛЕНО о 19:38: 26 вересня о 16:40 ворожа авіація здійснила бомбовий удар по Харкову.

Один із КАБів влучив на територію приватного сектору в Київському районі. Постраждали 5 осіб, пошкоджено 2 житлові будівлі та господарську споруду. За даними обласного главку ДСНС, пожежа охопила 60 кв.м. будівлі та 50 кв.м. сухої рослинності.

Друге влучання зафіксовано в лісосмузі, де горіла лісова підстилка на площі 1 га. Для ліквідації наслідків залучалися 5 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС.

Пошкоджено щонайменше 10 домоволодінь та авто.

За попередніми даними облпрокуратури, атака по Харкову була завдана ФАБ-250 з УМПК.