Окупанти двічі вдарили по Харкову: що відомо про "прильоти"

Ввечері та вночі ворог атакував місто Харків, є постраждалі

Учора близько 20:35 у Харкові пролунали потужні вибухи. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про влучання КАБ у трьох районах міста – Шевченківському, Київському та Салтівському.

"У Салтівському районі внаслідок "прильоту" пошкоджено приватний будинок, постраждала жінка. У Шевченківському районі на дану хвилину також одна постраждала жінка. У Шевченківському районі, внаслідок удару КАБом, зруйновано приватний будинок.

Двоє постраждалих госпіталізовані. Огляд місць прильотів триває", – написав Терехов.

Вже о 2 годині ночі у місті пролунала повторна серія вибухів. На цей раз "прильоти" сталися у Холодногірському районі міста.

За даними обласного главку ДСНС, унаслідок авіаційного удару частково зруйновані квартири на верхньому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. Також у будівлі вибиті вікна.

Попередньо, поранення отримали 7 людей, з них одна дитина – дівчина 16 років.

На місці влучання працювали психологи ДСНС, які надавали необхідну допомогу людям.

Наразі тривають аварійно-рятувальні роботи. До ліквідації наслідків задіяно понад 25 рятувальників та 6 одиниць техніки ДСНС.

Ігор Терехов також повідомив інформацію щодо вечірнього обстрілу:

- кількість постраждалих зросла до шести: троє поранених у Салтівському районі, й троє у Шевченківському;

- зруйновано одну господарчу споруду й пошкоджено 21 приватний будинок та 4 авто.

На місцях прильотів працюють усі відповідні служби та волонтери. У Холодногірському районі тривають аварійно-рятувальні роботи на 9-типоверхівці.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що вночі одне з влучань зафіксували на території приватного домоволодіння у місті Чугуєві Харківської області, зруйновано господарчу споруду. Без постраждалих.