На Харківщині чоловік ґвалтував своїх неповнолітніх доньок

Насильство над дітьми відбувалося майже півтора року

За процесуального керівництва Лозівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 42-річному чоловіку за фактом зґвалтування осіб, які не досягли 14 років (ч. 4 ст. 152 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківскьої обласної прокуратури.

За даними слідства, мешканець одного з населених пунктів Лозівського району з весни 2022 року систематично ґвалтував своїх доньок. Потерпілим дівчатам на момент початку вчинення злочину було 10 і 13 років. Дії сексуального характеру чоловік вчиняв, коли залишався з доньками наодинці та в подальшому наказував нікому не повідомляти про це.

Протиправні дії зловмисник чинив до жовтня цього року, поки правоохоронці не викрили його.

За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування — СВ Лозівського РВП ГУНП в Харківській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Києві чоловік зґвалтував падчерку із вродженими психічними розладами. Дівчина завагітніла та народила дитину. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

48-річного чоловіка, уродженця міста Горлівка, судитимуть за вчинення злочину. Обвинувальний акт до суду скерувала Оболонська окружна прокуратура міста Києва. Чоловіку інкримінують зґвалтування 22-річної падчерки, яка не здатна усвідомлювати наслідків своїх дій (ч. 2 ст. 152 КК України). Матір дівчини дізналася про вагітність після прийому у лікаря-гінеколога. Дівчина уже була на 6 місяці вагітності.