13 разів вдарив ножем колишню та вбив суперника: що буде ревнивцю

Подвійне вбивство через ревнощі: підозрюється мешканець Красноградщини

Трагічна подія сталась у селі Миколаївка Красноградського району 23 вересня у вечірній час. За даними слідства, 31-річний підозрюваний, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час спілкування в компанії приревнував свою колишню дівчину, якій було 25 років, до іншого чоловіка. Спалахнула сварка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Зловмисник на власному мопеді поїхав додому в селище Зачепилівка та, взявши із собою кухонний ніж, повернувся назад, щоб "розібратися" з екскоханою та своїм суперником.

23-річний чоловік, усвідомлюючи загрозу, намагався захистити дівчину. Однак зловмисник завдав по тулубу потерпілого не менше шести ударів ножем, після чого кинувся на дівчину і також вдарив її ножем не менше 13 разів. Від отриманих травм потерпілі померли на місці.

Правоохоронці оперативно затримали зловмисника. За процесуального керівництва Красноградської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 31-річному чоловіку в умисному вбивстві двох осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування — СВ Красноградського РВП ГУНП в Харківській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Авіабомби по Харкову влучили в будинок, хлібозавод та дитячий майданчик (ФОТО, ВІДЕО)

Троє людей загинули та більше 30 постраждали: наслідки чергових російських авіаударів по Харкову. За даними слідства, 24 вересня з 15:20 по 15:40 збройні сили рф завдали масовані удари з тактичної авіації по Харкову.