Ворожі "шахеди" влучили у багатоповерхівку в Кривому Розі: триває рятувальна операція

Сьогодні зранку окупанти атакували Кривий Ріг безпілотниками

У криворізькому будинку понівечений дах. В одному з під'їздів зруйнована сходова клітина. З пошкодженої частини дому врятували шестеро людей. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Також у місті побита газова труба. Виникла пожежа.

За даними голови Ради оборони міста Олександра Вілкула, внаслідок шахедної атаки є влучання у дах п'ятиповерхiвки. Триває рятувальна операція, рятувальники проводять поквартирний обхід. Наразі втрат немає, але рятувальна операція не закінчена.

Вибито вікна як мінімум у 10 багатоквартирних будинках.

На місці розгорнуто штаб допомоги постраждалим.

Там будуть усі необхідні будматеріали, прийом заяв на матеріальну допомогу від міста та допомогу комунальними бригадами.

В іншому місці внаслідок влучення зруйновано об'єкт комунальної інфраструктури та будинок приватного сектору.

У третьому місці влучання перебито газопровід, комунальники вже працюють.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вибухи у Запоріжжі: що відомо про прильоти

Ворог зранку наніс авіаудари по приватному сектору Запоріжжя: травмовані 4 людини, з них — одна дитина. Про це повідомляє ДСНС України. Кількість постраждалих з’ясовується. Частково зруйновано 5 приватних будинків, вибуховою хвилею і уламками пошкоджені ще 5 домівок, гараж і господарча споруда.

Надзвичайники евакуювали 5 жителів з пошкоджених осель. Роботи з ліквідації наслідків авіаударів завершені. На місцях працювали поліцейські, вибухотехніки, волонтери Загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України та інші профільні служби міста.