У полях на Дніпропетровщині розбився парашутист-екстремал

Такі розваги серед компанії парашутистів були регулярними

Увечері 6 жовтня розбився 28-річний парашутист. Він впав з 15-метрової висоти в полях біля села Надеждівка, що у Криворізькому районі. Про це повідомляє місцеве видання "Свої. Кривий Ріг".

Компанія екстремалів зібралась провести польоти з парапланом. Для підняття на висоту друзі прив’язували один одного до авто, і розганяючись, піднімались в небо. Це було їхньою регулярною розвагою.

"Ми сьогодні цілий день запускали один одного, все було добре, всі мали фан. На останнє Іван вирішив теж політати, але щось пішло не так – обірвалась мотузка, – розповідає жахливі подробиці один з учасників, – Коли вона обірвалась, він впав всередину крила у повітрі і з тим крилом впав на землю з висоти десь 15-ти метрів. І так людина загинула. Все".

"Ми так три місяці цим займатись, вже добре у нас виходило, контролювали все. А тут просто зламалось обладнання і стався нещасний випадок", – ділиться товариш Івана.

На місці нещасного випадку працює поліція.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На контрольному посту чоловік почав різати собі руки: хто його спинив

На одному з контрольних постів у Сарненському районі Рівненщини чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння порізав собі ножом руки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби.

Пасажир мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, який зупинили для перевірки дотримання прикордонного режиму, вийшов із транспортного засобу, дістав ніж, лаявся та агресивно поводився. Після того, як чоловік з неадекватною поведінкою наніс собі кілька порізів, прикордонники його обеззброїли.