На Дніпропетровщині уламки БпЛА впали на приватне подвір’я (ФОТО)

Сьогодні у Дніпрі та області триває повітряна тривога через ударні БпЛА

На Дніпропетровщині рятувальники ліквідували пожежу, що виникла внаслідок падіння уламків ворожого БпЛА. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Пожежа сталася на території приватного домоволодіння. Вогонь охопив гараж і транспортні засоби, загальною площею 200 кв.м.

Надзвичайники ліквідували займання.

Внаслідок події загиблих і травмованих немає.

Зазначимо, що сьогодні у Дніпрі та області майже весь день з невеликими перервами триває повітряна тривога, через загрозу ударних та розвідувальних безпілотників, а також загрозу балістики, що може стати наслідками цієї розвідки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові збільшилася кількість загиблих внаслідок обстрілу

Під завалами будинку у Київському районі Харкова, зруйнованому вчора російським агресором, знайдено тіло загиблої жінки. Зараз його дістають рятувальники. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Рятувальники знайшли під завалами девʼятиповерхового житлового будинку, куди 24 вересня влучив ФАБ-500 з УМПК, тіло загиблої жінки. Триває деблокування.

Кількість загиблих внаслідок ворожих авіаударів по Харкову зросла до чотирьох людей.

Читайте також: У Дніпрі та області збільшилася кількість випадків кишкових захворювань: у владіназвали причину

В області зареєстровано 139 випадків гострих кишкових інфекцій – на 5 випадків більше, ніж попередньго тижня. Серед хворих – родина з двома дітьми. "Викликати захворювання на гостру кишкову інфекцію може вода у річці Дніпро на Придніпровському пляжі та у Кільчені у Підгородньому", – зазначив Микола Лукашук. На які хвороби хворіють в області – читайте за посиланням.