На Дніпропетровщині діти знімали Tik-tok на будівництві: одну дитину засипало глиною

Поліцейські Кам'янського розслідують обставини загибелі 10-річного хлопчика

Про трагедію правоохоронцям стало відомо лише учора ввечері близько 21:00. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Кам’янського районного управління поліції Дніпропетровщини.

За попередніми даними, 7 жовтня близько 11:00 неповнолітні діти гралися на місці проведення будівельних робіт, де одного хлопчика засипало глиною.

На місці події працювали всі екстрені служби. Також був залучений кінолог із службовою собакою. Пошукові дії тривали майже до 2:00 години 8 жовтня. На жаль, дитину виявили загиблою.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.272 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

За даними місцевих пабліків, троє дітей знімали контент для Tik-tok, під час чого стався обвал глини.

На місці загибелі дитини тривають слідчі дії. Від коментарів утримуються і рідні загиблого хлопчика, і посадовці.

За словами представниці департаменту освіти, на майданчику велися роботи з будівництва укриття для школи, передають кореспонденти Суспільного.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У полях на Дніпропетровщині розбився парашутист-екстремал

Увечері 6 жовтня розбився 28-річний парашутист. Він впав з 15-метрової висоти в полях біля села Надеждівка, що у Криворізькому районі. Про це повідомляє місцеве видання "Свої. Кривий Ріг".

Компанія екстремалів зібралась провести польоти з парапланом. Для підняття на висоту друзі прив’язували один одного до авто, і розганяючись, піднімались в небо. Це було їхньою регулярною розвагою.

"Ми так три місяці цим займатись, вже добре у нас виходило, контролювали все. А тут просто зламалось обладнання і стався нещасний випадок", – ділиться товариш Івана. На місці нещасного випадку працює поліція.

Що трапилося під час польоту – читайте за посиланням.